Ledig stilling

LYST TIL Å JOBBE PÅ GÅRD?

Vi har ledig fast 50-100 % stilling på Saghaug Gard. Jobben blir først og fremst å sørge for at gårdens 200 dyr får førsteklasses stell. Siden vi leverer melka vår til Tingvollost er vi veldig nøye på alle detaljer i fjøset, og vi har mål om å være blant Norges dyktigste bønder.

Om deg vi søker:
- Du må like å jobbe med dyr, da hovedjobben din blir i fjøset. Dyrevelferd er veldig viktig for oss, alle dyra på gården har selvfølgelig navn, og det er et grunnleggende krav at du evner å behandle dyra med respekt.
- Du må snakke flytende norsk
- Du må ha godt humør og være til å stole på

Om jobben:
50-100 % stilling avhengig av dine ønsker samt kvalifikasjoner. Men vi trenger noen til å jobbe minimum annen hver helg (fjøsstell morgen og kveld, fri midt på dagen) + minst 3 kveldsstell i uka. Ansatte hos oss jobber i turnus som settes opp i en måned av gangen. Vanlig arbeidstid er enten 8-16 eller 12-19, samt delt dag på helg.

Lønn etter avtale basert på erfaring og kvalifikasjoner. Starttidspunkt så snart som mulig, men vi venter gjerne på rette vedkommende, så dette avtaler vi nærmere.

Om gården:
Saghaug Gard ligger i Torjulvågen i Tingvoll kommune på Nordmøre. Gårdsysteriet Tingvollost ligger også på gården, og kyrne i fjøset melker 210 tonn melk til Tingvollost og 340 tonn melk til Tine hvert år. Totalt jobber 15 mennesker på gården og i ysteriet.

Vi har 62 melkekyr og 140 ungdyr og fôrer opp alle okser selv. Boligen til kyr, kalver og kviger er et løsdriftsfjøs fra 2008. Oksene bor i herreavdelingen, det gamle kufjøset som ble totalrenovert i 2013. Kyrne blir melket i melkerobot. Om sommeren er dyra ute på beite rundt om i bygda, og i sommerhalvåret går mye av tida med til gjerding og ettersyn av dyr og beiter. Gården har skog vi steller i vinterhalvåret, egen gårdssag og eget gårdsverksted. Om sommeren er tunet fylt av smådyr som skal ha stell, som kaniner, gris og kopplam.  

Nysgjerrig på å vite mer om stillingen?
Kontakt Kristin på 915 92 923 / post@tingvollost.no.

Lyst til å søke på stillingen?
Send søknad med info om deg selv og hvorfor denne stillingen frister deg til post@tingvollost.no innen 20. april.


  • happy folks.jpg